Havayolları

AJet’ten Yurt Dışı Kampanyası!

Türk Hava Yolları’nın düşük maliyetli uçuşlar yapan iştiraki AJet, yurt dışı uçuşlarına yönelik heyecan verici bir kampanya başlattı. 1 – 4 Mayıs tarihleri ​​arasında %40 indirimle alacağınız yurt dışı biletleriyle, 6 Mayıs – 30 Haziran tarihleri arasında unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayabilirsiniz.

Kampanya kapsamında aşağıdaki detaylar sunuldu:

🌍 Yurt dışına ailenizle %40 indirimli uçun! 🗓️ Biletleme Tarihleri: 1 – 4 Mayıs, 2024 ✈️ Uçuş Tarihleri: 6 Mayıs – 30 Haziran, 2024

Kampanya Şartları:

  • Tüm sınıflarda vergiler ve harçlar hariç ücret üzerinden %40 indirim uygulanacaktır.
  • Türkiye (Kuzey Kıbrıs dahil) çıkışlı yurt dışı varışlı ve yurt dışı çıkışlı Türkiye (Kuzey Kıbrıs dahil) varışlı gidiş-dönüş veya tek yönlü, direkt veya yurt içi aktarmalı uçuşları kapsamaktadır.
  • Kampanya, Almanya, Avusturya, Azerbaycan, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık, Bosna-Hersek, Danimarka, Fransa, Gürcistan, Hollanda, Irak, İtalya, Kosova, Lübnan, Macaristan, İsveç, İsviçre ve Sırbistan ülkelerini kapsamaktadır.
  • Aynı rezervasyon kaydında en az 3, en fazla 9 kişi bulunması koşuluyla geçerlidir.

Kampanya, unutulmaz bir seyahat deneyimi için harika bir fırsat sunuyor. AJet ile keşfedilmeyi bekleyen destinasyonlara yolculuk için şimdi rezervasyon yapın ve bu heyecan verici indirimden yararlanın!

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu