Turizm

Dertour’un Türkiye Satışlarında Büyük Artış

Dertour Ürün Müdürü Sven Schikarsky, yaz sezonu satışlarında yüzde 22 artış kaydettiklerini açıkladı.

Almanya’nın İkinci Büyük Seyahat Grubu

Almanya’nın ikinci büyük seyahat grubu olan Dertour, 2024 yaz sezonu satışlarında geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 22 artış yaşadığını duyurdu. Ürün Müdürü Sven Schikarsky, bu artışın nedenlerinden birinin seyahat isteğindeki genel artış, diğerinin ise FTI’nın iflası olduğunu belirtti.

Pozitif Trendin Nedenleri

Sven Schikarsky, satışlardaki pozitif trendin pekiştiğini ifade ederek, “FTI’ın iflas etmesiyle müşterilerin birkaç tur operatörüne dağılmasının önemli rolü var. Ancak FTI iflas etmeden önce, haziran başında misafir sayımızdaki artış çift haneli rakamlara ulaşmıştı. Şu anda yaz tatiline geçen yıldan daha büyük bir talep var.” dedi.

Satışlarda En Büyük Artışlar

Dertour’un ürün müdürü, satışlardaki en büyük artışın yüzde 96 ile Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) yaşandığını belirtti. Onu sırasıyla yüzde 70 ile Mısır, yüzde 61 ile Türkiye, yüzde 47 ile Tayland, yüzde 29 ile Karayipler ve Amerika, yüzde 15 ile Yunanistan, yüzde 11 ile İspanya ve yüzde 7 ile İtalya takip etti.

Gelecek Beklentileri

Dertour Orta Avrupa CEO’su Ingo Burmester, bu yaz ve gelecek kış sezonunda 400 bin ilave müşteriye hizmet vermeyi beklediklerini açıklamıştı.

Bu açıklamalar, seyahat sektöründe Dertour’un önemli bir oyuncu olarak yerini sağlamlaştırdığını ve geleceğe yönelik olumlu beklentilerini ortaya koyuyor.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu